Menu

Curs PHP & MySQL

Cu ajutorul acestui curs inveti bazele PHP-ului, informatiile prezentate aici sunt foarte pretioase pentru viitorul programator din tine.
Probabil acest curs, fiind gratis, este o crima asupra celorlalte alternative platite. Incurajam spiritul auto-didact, de aceea este unul cat mai separat, te incurajez sa treci peste o lectie in caz ca nu crezi ca-ti este utila.
De asemenea, iti recomand lecturarea acestui curs alaturi de un carnetel de notite. Unele informatii sunt prea pretioase pentru a fi uitate.

Lista cu lectiile din cadrul cursului PHP gratuit oferit de Programam.Ro este urmatoarea:


Acest curs php acopera multe dintre lectiile ce te vor ajuta pentru a dobandi cunostinte bune in PHP. Este extrem de util si recomandam atat celor care vor sa-si creeze un drum in programarea php cat si celor care vor sa-si consolideze cunostintele.
Aproximativ 50 de lectii cu informatii foarte pretioase si utile.
Un curs ca acesta iti consoldieaza bazele si te pregateste intelectual pentru industria IT, spre meseria de PHP Engineer.
Cursul a fost optimizat pentru o invatare cat mai rapida lipsita de definitii greu de memorat, in caz ca intampini probleme nu ezita sa ne ceri ajutorul pe forum.

Acest curs se adreseaza celor cu cunostinte minim medii despre HTML.

Teste
PHP Incepator


Ti-a placut articolul? Asigura-te ca-ti dam de veste cand publicam altele noi.


Tags:

Comments Nota 4.8 din 13