Menu

Design nou | Mici modificari | Categorii Dezactivate

Am ales sa va aduc la cunostinta cateva modificari din cadrul Programam.Ro, unele din acestea au fost trimise si celor abonati dar din cate am inteles unii nu ati primit email-urile trimise de mine.

Un nou design

Nu este chiar un nou design, doar am schimbat culorile si inca cateva chestii minore. Puteti seta noul design accesand pagina http://programam.ro/2 . Noul design consider ca este mult mai elegant si mai potrivit, daca aveti sugestii adaugati un comentariu.
Odata ce ati accesat acea pagina designul se salveaza in cookie. In cateva zile este foarte posibil ca acela sa devina designul default iar cel actual sa fie doar o alternativa.

Va puteti intoarce la vechiul design accesand http://programam.ro/1

Categorii dezactivate

Si la mine ziua are tot 24 de ore. Asa ca am decis sa renunt temporar la unele categorii, ele vor ramane dezactivate pana vor avea minim un articol in ele. Cu toate acestea nu toate categoriile fara articole au fost dezactivate, asta insemnand ca voi adauga un articol in ele foarte curand.
Urmatoarele categorii au fost dezactivate:
  • Autoit
  • Python
  • Review-uri Hardware
  • Programe "Of The Community"
  • Economie
Asta nu inseamna ca ele nu vor fi reactivate, sunt dezactivate doar temporar.

In timp, din contra, se vor crea minim 3 categorii noi si vor fi reactivate toate cele amintite mai sus. Dar Programam.Ro este un site nou, si trebuie sa intelegeti asta, are nevoie de timp pentru a se dezvolta si adapta. Si promit ca nu va dezamagii.

Afisare categorii la articole

Acum, pe paginile cu articole, puteti vedea sub fiecare articol si categoriile din care el face parte.
Asta va ajuta sa cititi doar articolele din categoriile care va intereseaza.

Nu neg posibilitatea ca in curand sa creez si un sistem pentru taguri.

In legatura cu ultimele 7 zile

Dupa cum stiti in ultimele 7 zile(mai exact perioada 10.08.2013 - 17.08.2013) nu a mai fost adaugat nici un articol. Nu, nu am dormit 7 zile ci am fost in vacanta, si m-am ales si cu o insolatie din cauza celor 3 ore de somn pe plaja. In orice caz, acum ma simt [oarecum] mai bine, deci voi adauga din nou articole.


Ti-a placut articolul? Asigura-te ca-ti dam de veste cand publicam altele noi.


Tags: Diverse, Diverse Fara Categorie

Comments Nota 0 din 0