Menu

Serviciu romanesc pentru email temporar

Eu sunt genul de persoana care isi verifica foarte des folderul spam. Nu de alta, dar chiar si emailurile de la serverul unde sunt gazduit sunt marcate ca spam de gmail.

Cand am descoperit emailurile temporare am fost uimit ca-mi pot creea cate emailuri doream fara parola.
Trist era ca fiecare avea cate un dezavantaj: unul avea prea putine minute, altu nu mai puteai recupera un email folosit in trecut, altul iti putea citii oricine mailurile primite.
Eram uimit si mult prea lenes sa caut un serviciu simplu si util. Astfel, cunoscand concurenta foarte bine am ales sa imi transpun toate mofturile intr-un site al meu, stiind ca acolo am control total pentru a-l face perfect - pentru mine.
Dupa ce am renuntat la proiect din cauza vechiului hosting m-am decis sa-l reiau acum avand in vedere ca de data asta sunt pe un reseller. In final dupa ce mi-am batut capul o zi cu domeniul deoarece nu gaseam nici unul scurt am reusit sa rezolv toate problemele.

Fara altele complicatii, iti prezint Temp-Mail.Eu. Ai un maxim de 30 de zile a valabilitatii unui email, si prelungiri nelimitate de cate 30 de minute.(maxim 40 de zile)
Din cate am observat este singurul serviciu romanesc de acest gen. A mai fost altul in trecut din cate am citit pe bloguri dar este deja stins.

Ti-a placut articolul? Asigura-te ca-ti dam de veste cand publicam altele noi.


Tags: Diverse Fara Categorie

Comments Nota 0 din 0
ViRii
ssl.trashmail.net/ alegi o adresa de mail, introduci emailul tau real si iti forwardeaza 1-2-10 mailuri primite timp de 1 luna sau cat vrei tu, fara dureri de cap romanesc mai e gunoi.net
Ionut Bajescu
Vorbim despre doua lucruri diferite, unul face forward iar celalalt ofera o adresa independenta de mail. Alegerea lor tine mai mult de gusturi, deoarece eu unul doresc ca mailul temporar sa nu aiba nici o legatura cu cel personal.
Alex
grr.la mai poate fi folosit ca email temporar, doar ca nu este romanesc iar ca dezavantaj este faptul ca oricine poate creea adresa de email (asta daca o cunoaste). este foarte folositor pentru cand te inregistrezi pe site-uri fantoma care iti pot compromite emailul catre o alta baza de date folosita pentru spam.
Ionut Bajescu
E bun grr, dar mi se pare total aiurea sa-mi bage atata spam pe gat. Adica, in fond, nu ca sa ma feresc de spam folosesc o adresa de email temporara?